Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“MPH heeft gelijk als hij zegt dat Standard goed wegkwam bij scheidsrechterlijke beslissingen”

MPH heeft gelijk als hij zegt dat Standard goed wegkwam bij scheidsrechterlijke beslissingen

Club Brugge verdiende afgelopen zondag de drie punten tegen Standard, maar vergat om zijn kansen af te werken. Yannick Ferrera sprak achteraf echter over “twee verloren punten” voor de Rouches, maar daar is Aimé Anthuenis het niet mee eens.

“Tegen Club Brugge slikte Standard finaal nog de 2-2, maar ik ben er haast zeker van dat ze vooraf voor een punt hadden getekend. Al is het natuurlijk altijd zuur dat je de zege nog uit handen moet geven”, vertelt Anthuenis aan De Zondag.

“Over de vermeende overtreding van De Bock vlak voor de gelijkmaker valt wat te zeggen, maar dan moet je ook naar het bredere plaatje kijken. Michel Preud’homme had ook gelijk dat Standard af en toe goed wegkwam bij scheidsrechterlijke beslissingen”, oordeelt de analist. Hoe dan ook besliste de Reviewcommissie intussen om De Bock te laten vervolgen door het Bondsparket.

Tot slot heeft Anthuenis bewondering voor Ferrera. “De prestatie die gisteren onder hem geleverd werd, was zeer knap. Reeds drie maanden voelt hij dat hij betwist wordt. Dan is het mooi dat hij foert kan zeggen en zich helemaal op het sportieve focust.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws