Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Moeskroen wil zich versterken met verdediger Club Brugge’

'Moeskroen wil zich versterken met verdediger Club Brugge'

Royal Excel Moeskroen verloor afgelopen weekend zijn openingswedstrijd met 1-2 van RSC Anderlecht. Voor en na de wedstrijd liet trainer Glen De Boeck duidelijk merken dat zijn ploeg – vooral in het defensieve compartiment – dringend versterking nodig heeft. 

De Henegouwers hebben hun transfervizier daarvoor op Brandon Mechele gericht. De 23-jarige centrale verdediger komt door de concurrentie met Bjorn Engels, Stefano Denswil en Benoît Poulain nauwelijks nog van de bank.

Moeskroen wil een oplossing bieden door het Brugse jeugdproduct van Club te huren, maar volgens HLN is het nog maar de vraag of de speler zelf interesse heeft in een avontuur op Le Canonnier.

Ook Anderlecht-speler Michaël Heylen zou op het verlanglijstje van De Boeck & co staan. Zowel Mechele als Heylen staan overigens ook in de belangstelling van Zulte Waregem. Op het einde van vorig seizoen plukte Moeskroen met Jean-Charles Castelletto (nu op uitleenbasis aan de slag bij Red Star Paris) ook al een verdediger bij Blauw-Zwart weg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws