Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier heeft duidelijk transferadvies voor Engels

Meunier heeft transferadvies voor Engels Hij zegt dat omdat Club hem niet wil laten gaan

Het kan snel keren in de voetbalwereld… Terwijl Thomas Meunier zes jaar geleden nog bij derdeklasser Virton speelde en parttime werkte in een autoramen fabriek, vertoeft hij momenteel bij één van de meest prestigieuze clubs ter wereld. Een uitdaging waar de 24-jarige rechtsachter al langer op zat te wachten.

Meunier stond de voorbije jaren meermaals dicht bij een transfer, maar blessures gooiden toen roet in het eten. De Luxemburger is dan ook van mening dat je een aantrekkelijk transfervoorstel niet zomaar van tafel moet vegen. “Mijn mening daarover is simpel: als de kans zich voordoet, moet je ze grijpen. Dus als Björn naar Arsenal of Dortmund kan, moet hij gewoon gaan”, vertelt Meunier aan HLN.

Engels is echter van mening dat het voor hem nog te vroeg is om naar een topclub uit de Premier League te trekken. “Natuurlijk zegt hij dat. Omdat Club hem niet wil láten gaan. Maar hij heeft nu al het niveau om daar te spelen. Je hebt nu éénmaal gasten die klaar zijn voor het eerste elftal van Barcelona of Manchester City, of ze nu 18 zijn of 21. Bovendien is Björn een intelligente jongen.”

“Hij is gek op Arsenal, al van kindsbeen af. Ik zou het doen”, lacht Meunier. “Al had ik op zijn leeftijd niet de maturiteit die hij nu heeft. Maar wat dan nog: als het niet lukt, kan je nog afzakken naar een club als Everton of zo. Ik denk dat, als Björn het EK had gehaald, dat hij nu al weg zou zijn bij Club.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws