Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier blijft maar schitteren en pakt uit met assist!

Meunier blijft maar schitteren en pakt uit met assist!

Na zijn sterke prestaties op het EK in Frankrijk verkaste Thomas Meunier naar PSG. Door de afkoopsom in zijn contract kon Club Brugge enkel toekijken hoe de Franse landskampioen zich versterkte met zijn 24-jarige rechtsachter. En de Parijzenaars genieten momenteel met volle teugen van de Ardennees.

Meunier is niet te stuiten bij zijn nieuwe werkgever PSG. Nadat hij eerder uitpakte met een sterk debuut tegen Inter en twee goals tegen Real Madrid, gaf hij in het met 4-0 gewonnen duel tegen Leicester City een assist op Nanitamo Ikone.

De ex-verdediger van Club Brugge mocht tegen de Engelse landskampioen voor het eerst in de basis starten en stond 80 minuten tussen de lijnen. Zijn assist kan je in onderstaande video bekijken vanaf de 6de minuut.

Meunier geeft assist aan Ikone

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws