Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Marc Coucke deelt steek uit aan Bart Verhaeghe

Marc Coucke lacht met Bart Verhaeghe

KV Oostende speelde een sterke wedstrijd op de openingsspeeldag tegen KRC Genk, maar moest de Luminus Arena uiteindelijk met lege handen verlaten. En ook tegen Club Brugge belooft het geen gemakkelijke match te worden voor de Kustboys. KVO-voorzitter Marc Coucke houdt er desondanks de moed in en blikt met de glimlach vooruit op de Zeeslag om Vlaanderen.

“Precies geen slecht ploegske dat volgende vrijdag de Versluys Arena komt inzegenen tegen KV Oostende #indrukwekkend”, tweette Coucke in zijn gekende stijl na de 0-2-overwinning van Michel Preud’homme en zijn manschappen tegen KV Mechelen.

Van de vorige acht verplaatsingen naar KV Oostende verloor Club geen enkele keer, maar Coucke hoopt dat daar in de opvolger van het Albertparkstadion verandering in komt. “Er is alleen nog geen warm water in de douches van de bezoekers”, lacht hij.

Tot slot kan Coucke het niet laten om in aanloop naar de West-Vlaamse derby een steek uit te delen aan Club-voorzitter Bart Verhaeghe. “Help mij eraan herinneren dat ik Bart nog een plannetje bezorg voor de match, zodat hij de weg vindt naar de kleedkamer van de scheidsrechter”, schaterlacht de sterke man van KVO in HLN.

Coucke verwijst daarmee met een knipoog naar de match tussen Club en Moeskroen van vorig jaar, toen Verhaeghe tijdens de rust in de kleedkamer van ref Christof Dierick opdook om te vragen of hij zich van de toestand van de geblesseerde Victor Vazquez mocht vergewissen. Al werd dat voorval door de buitenwereld anders gepercipieerd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws