Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert en Verhaeghe komen met schitterend nieuws voor Club-fans: “Het mag iets kosten”

Mannaert en Verhaeghe komen met schitterend nieuws voor Club-fans Het mag iets kosten

Club Brugge mag zich opmaken voor Champions League-confrontaties met Leicester City, FC Porto en Kopenhagen. Geen échte grote naam, maar wel een groep die perspectieven biedt om Europees te overwinteren. En Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe hebben nog meer goed nieuws in petto voor het Blauw-Zwarte legioen.

Eerder liet Mannaert optekenen dat Club zich enkel zou versterken als er zich een opportuniteit aandient. De reden daarvoor is tweeledig. Enerzijds is er genoeg vertrouwen in de huidige spelersgroep en anderzijds zou er geen rekening gehouden worden met de loting. Maar toen Blauw-Zwart donderdagavond effectief deel uitmaakte van een ‘haalbare’ groep, klonk onze CEO al enigszins anders.

“Refaelov is nog drie maanden out natuurlijk en ook op Izquierdo is het nog enkele weken wachten. Er mag niet veel meer gebeuren. Maar als ik spreek over een opportuniteit, heb ik het niet over een koopje. We tasten de markt af. En dan heb ik het over een speler die én een sportieve meerwaarde biedt én financieel haalbaar is, maar je weet dat zoiets wel wat zal kosten.”

Bart Verhaeghe over versterking Club Brugge

Verhaeghe sluit zich bij die mening aan. “We kunnen ons een en ander veroorloven, want we hebben de middelen. De scouts, Vincent en Michel, zijn volop bezig”, vertelt onze voorzitter aan Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad.

Ex-Standard-smaakmaker Mehdi Carcela werd alvast aan Club Brugge gelinkt, al ontving Benfica ook een officieel bod van Granada op de 27-jarige Marokkaan. Een andere naam die al viel, was die van de vlot scorende Aleksandar Katai, de Servische rechtsbuiten van Rode Ster Belgrado. Hij zou echter naar Celta de Vigo verkassen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws