Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Maes is jaloers op Club Brugge: “Zo’n jongens hebben wij niet”

Maes is jaloers op Club Brugge Zo'n jongens hebben wij niet

Peter Maes eindigde vorig seizoen op een verdienstelijke vierde plaats met KRC Genk, maar wil straks écht voor de prijzen meestrijden met de Limburgers. Al is er wel nog één en ander dat hij mist in zijn elftal. Maes maakt de vergelijking met Club Brugge.

KRC Genk beschikt met jongens als Leon Bailey, Mbwana Samatta, Leandro Trossard en Wilfred Ndidi over heel wat gegeerd wild op de transfermarkt, maar al dat jeugdig talent heeft ook een nadeel volgens Maes.

“Bij bijvoorbeeld Club Brugge zit er veel meer leeftijd in het team. Zij hebben jongens die door de wol geverfd zijn en die behoeden.” De rol van ervaren rotten als Timmy Simons mag volgens de coach van KRC Genk dan ook niet onderschat worden.

“Bij ons zit er op het middenveld een snaak van 19 jaar die enorm veel talent heeft, maar die dat stukje ervaring nog mee moet krijgen”, besluit Maes in Het Belang van Limburg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws