Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Maar liefst 4 Club-spelers in Ploeg van de Week

Maar liefst 4 Club-spelers in Ploeg van de Week

Club Brugge won afgelopen vrijdag zijn openingswedstrijd van het nieuwe seizoen met sprekend gemak van KV Mechelen. Vier Bruggelingen zien hun sterke prestatie beloond worden met een plaatsje in de Ploeg van de Week.

Blauw-Zwart pakte tegen Malinwa uit met een sterke collectieve prestatie, maar volgens Het Laatste Nieuws staken vier manschappen van Michel Preud’homme erboven uit.

Doelpuntenmakers Izquierdo en Cools konden vanzelfsprekend niet ontbreken in de Ploeg van de Week, maar ook Denswil en De Bock krijgen een plaatsje bij de beste elf van afgelopen weekend. Voorts maken ook Bizot (Genk), Derijck (Zulte Waregem), Ganvoula (Westerlo), Peeters (STVV), Neto (Gent), Chipciu (Anderlecht) en Karelis (Genk) deel uit van de TOP 11.

Spelers die met een valse noot aan voetbalseizoen 2016-2017 begonnen, kwamen in het Flopelftal van de Week terecht. Daar vanzelfsprekend geen Brugse namen, maar wel Verhulst (Lokeren), Andrade (Standard), Scholz (Standard), Cocalić (KV Mechelen), Vojvoda (Moeskroen), Ocansey (Eupen), Trebel (Standard), Rassoul (Lokeren), Viola (Moeskroen), Stojanovic (Moeskroen) en Verdier (KV Mechelen).

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws