Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Leicester wil voor clash met Club Brugge nog 56 miljoen euro uitgeven’

'Leicester wil voor clash met Club Brugge nog 56 miljoen euro uitgeven'

Club Brugge werd tijdens de loting voor de Champions League ingedeeld in Groep G en mag het straks opnemen tegen Leicester City, FC Porto en FC Kopenhagen. Vooral de Engelse landskampioen wil zich nog serieus versterken op de transfermarkt.

Op woensdag 14 september is het Jan Breydelstadion het decor voor de wedstrijd tussen Club Brugge en Leicester City. The Foxes zijn misschien niet de grootste naam uit de Premier League, maar qua budget is er een immens verschil met Blauw-Zwart.

Zo willen trainer Claudio Ranieri & co maar liefst 56 miljoen euro uitgeven tijdens de laatste dagen van de zomermercato. Op die manier willen ze Adrien Silva en Islam Slimani van Sporting Lissabon losweken. Dat meldt Daily Mail.

Silva is een 27-jarige middenvelder die deze zomer Europees kampioen werd met Portugal. Zijn 28-jarige ploegmaat Slimani moet Leicester dan weer meer mogelijkheden geven in aanvallend opzicht. Vorig seizoen vond hij maar liefst 27 keer de weg naar doel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws