Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leekens: “Club Brugge wil ons de rekening presenteren”

Leekens Club Brugge wil ons de rekening presenteren

Vanavond om 18u is het Jan Breydelstadion het decor voor de wedstrijd tussen Club Brugge en Lokeren. Blauw-Zwart hoopt na de uitschuiver tegen KV Oostende opnieuw aan te knopen met een driepunter. Maar ook de Waaslanders, met onder meer Tom De Sutter in de rangen, zijn vastberaden om het Michel Preud’homme en de zijnen moeilijk te maken. Georges Leekens blikt vooruit.

Lokeren won afgelopen weekend met 3-0 van Westerlo en wil straks een vervolg breien aan die goeie prestatie. “Of ik met dezelfde elf speel als tegen Westerlo? Dat is geen zekerheid, maar vijf wijzigingen zal ik niet doorvoeren, dat staat vast. We willen het Club Brugge lastig maken”, vertelt Leekens.

“Met alle respect, maar Brugge zal van een ander niveau zijn dan Westerlo”, beseft de coach van Lokeren. “Het is een zware opdracht, maar ook een leuke test. Het is de eerste thuiswedstrijd van Club Brugge en bovendien hebben ze vorige week verloren op Oostende. Logisch dat ze ons de rekening willen presenteren.”

“Ik verwacht een Club dat hoog zal storen, met veel beweging en diepgang. Een beetje zoals hun eerste wedstrijd op KV Mechelen. Wij zijn intussen nog verder op zoek naar een kwaliteitsinjectie. Eerstdaags verwacht ik witte rook. De Nigeriaanse tester Edmond Emanuel hebben we doorgestuurd”, besluit Leekens tegenover Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws