Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kritiek op Brugse sterkhouder: “Hij is weer een paar 100.000 euro’s minder waard”

Kritiek op Brugse sterkhouder Hij is weer een paar 100.000 euro's minder waard

Club Brugge kon tegen KV Oostende niet doorgaan op zijn positieve elan van in de openingswedstrijd tegen KV Mechelen. Achteraf was er vooral kritiek op de Blauw-Zwarte voorlinie.

“Club ging naar Oostende voor een strandwandeling, misschien met wat garnalen en een Rodenbach op de dijk. Maar duidelijk niet om Oostende weg te blazen”, opent Radio-commentator Bert Sterckx tegenover Sporza. “Het ging allemaal zo traag. Lopen met de bal, geen ideeën, geen versnellingen. Nochtans lag er in het begin van de match ruimte in de rug van de Oostendse verdediging.”

“Alleen sprong vooral Izquierdo daar nogal slordig mee om. Er lukte hem trouwens bijna niets. Altijd maar weer met oogkleppen op blijven lopen, bal aan de voet, acties die niet lukten, medespelers niet zien staan en de bal niet tussen de palen krijgen”, aldus een geërgerde Sterckx.

Wake-upcall

“Zo is Izquierdo plots weer een paar 100.000 euro’s minder waard. Hij was trouwens niet de enige. In de hele voorlinie lukte er amper wat. Diaby liep ook maar wat rond te dolen en Vossen vond z’n medespelers niet.”

Al beseft Sterckx dat één mindere prestatie geen ramp is. “Club leek alweer op kruissnelheid te zitten alsof het gewoon van het ene seizoen in het andere was gewipt en alles uiteindelijk wel zou goedkomen. Dit kan dan een wake-upcall zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws