Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Kans dat Mechele bij Club vertrekt, is weer wat kleiner geworden’

'Kans dat Mechele bij Club vertrekt, is weer wat kleiner geworden'

Club Brugge beschikt met Bjorn Engels, Stefano Denswil, Benoît Poulain en Brandon Mechele over vier goeie centrale verdedigers. Engels-Denswil is daarbij het favoriete centrale duo van Michel Preud’homme. 

Mechele kwam op het einde van vorig seizoen pas op de vierde plaats in de pikorde van Preud’homme en ook komend seizoen lijkt het Brugse jeugdproduct – tenzij er nog een concurrent vertrekt – niet meteen op veel speelgelegenheid te moeten rekenen.

Zulte Waregem wil de 23-jarige verdediger graag een oplossing aanreiken door middel van een uitleenbeurt, maar volgens HLN zit dat dossier momenteel muurvast. Hetzelfde geldt voor hun interesse in Michaël Heylen (RSC Anderlecht) en Dino Arslanagic (Standard). Francky Dury & co haalden tijdens deze zomermercato al heel wat spelers naar het Regenboogstadion en de financiële middelen zijn dan ook beperkt. Daarom zou Essevee zijn vizier intussen op het buitenland gericht hebben om een centrale verdediger in huis te halen.

Hoewel Mechele afgelopen seizoen vaak tevreden moest zijn met een bankzittersstatuut, bleef hij een geweldige mentaliteit aan de dag leggen. Als hij zijn kans kreeg, stond hij er altijd. Club Brugge is dan ook geen vragende partij om de verdediger te laten gaan. En ook de speler zelf lijkt niet meteen geneigd om andere oorden op te zoeken. Eerder gaf Mechele immers al te kennen dat hij een tijdelijke overstap naar Moeskroen niet ziet zitten. Glen De Boeck had zijn defensie nochtans graag versterkt met de Brugse verdediger.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws