Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

JPL-smaakmaker bekent: “Preud’homme heeft me ontdekt en gelanceerd”

JPL-smaakmaker bekent Preud'homme heeft me ontdekt en gelanceerd

Voor wie nog zou twijfelen aan de trainerskwaliteiten van Michel Preud’homme, raden we aan om het palmares van de Luikenaar eens te raadplegen. Overal waar de 57-jarige coach neerstreek, zette hij iets neer. In 2 seizoenen Club Brugge zorgde hij voor bekerwinst, de kwartfinale in de Europa League, de landstitel en de Supercup. Ook op Yassine El Ghanassy liet MPH destijds een blijvende indruk na.

El Ghanassy, momenteel één van de smaakmakers uit de Jupiler Pro League, smeerde Blauw-Zwart vorige week nog een 1-0 nederlaag aan in de Versluys Arena. Zonder Preud’homme had de 26-jarige aanvaller van KV Oostende misschien nooit gestaan waar hij nu staat. En dat beseft hij ook.

“Michel Preud’homme heeft me ontdekt en me bij AA Gent gelanceerd”, vertelt El Ghanassy in Sport/Voetbalmagazine. “Ik zie hem als een vader. Hij wist wanneer hij me een vriendelijk schouderklopje moest geven, maar ook wanneer het een schop onder mijn kont moest zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws