Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Joos over Brugse overwinning tegen KV Mechelen: “Een softiematch”

Joos over Brugse overwinning tegen KV Mechelen Eigenlijk was het een softiematch

Club Brugge begon afgelopen vrijdag uitstekend aan voetbalseizoen 2016-2017. Michel Preud’homme en zijn manschappen wonnen met 0-2 van KV Mechelen in een wedstrijd die er eigenlijk nooit één was. Filip Joos is alvast onder de indruk van het niveau dat Blauw-Zwart nu al tentoonspreidt.

José Izquierdo en Dion Cools namen de Brugse doelpunten voor hun rekening in het vernieuwde AFAS-stadion, maar Club vergat om de score verder uit te diepen. “‘Ze waren zó sterk”, opent Joos bij Studio Brussel. “Al had ik KV Mechelen niet zo zwak verwacht. Ze kregen enkele kansen, maar hoe die er kwamen, weten ze nog altijd niet.”

“Er is nog veel werk aan de winkel bij KV Mechelen”, oordeelt de analist. “Club Brugge was daarentegen soeverein. Eigenlijk was het een softiematch”, besluit Joos.

Komende vrijdag wacht Club opnieuw een uitwedstrijd, tegen KV Oostende. Die zal doorgaan in het vernieuwde Albertparkstadion, dat voortaan de Versluys Arena genoemd wordt. De match is nu al volledig uitverkocht en zal geleid worden door scheidsrechter Joeri Van de Velde.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws