Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Izquierdo ziet sterke prestaties ook door FIFA beloond worden

Izquierdo ziet sterke prestaties ook door FIFA beloond worden

José Izquierdo speelde afgelopen seizoen de pannen van het dak in de Play-Offs. En ook in de Supercup tegen Standard en in de competitie tegen KV Mechelen ging de pijlsnelle Colombiaan door op zijn elan.

Naast buitenlandse interesse van onder meer Hamburg en Sevilla levert dat Izquierdo ook erkenning op bij het populaire voetbalspel FIFA. Zij namen de 24-jarige Colombiaan op in hun Team Of The Week. Sinds deze upgrade krijgt de kaart van de flankspeler van Club Brugge in Ultimate Team ook een gouden schijn, een eer die enkel voor de beste FIFA-spelers is weggelegd.

José Izquierdo FIFA

José Izquierdo in Team Of The Week FIFA

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws