Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Izquierdo verklaart waarom hij aan een transfer dacht

Izquierdo Moment waarop alles kantelde

Het was de voorbije weken een opvallende vaststelling: na alle verhalen over geweigerde miljoenenboden van Hamburg en Sevilla was José Izquierdo zijn eeuwige glimlach even verloren. In een interview met Het Laatste Nieuws blikt het Colombiaanse goudhaantje terug op enkele moeilijke weken.

“Aan de ene kant was er de club, de coach en ook de ploegmaats die op me inpraatten om te blijven, aan de andere kant mijn familie, mijn manager en nog andere vertrouwelingen die vonden dat ik moest vertrekken. Ik zat gewrongen tussen twee kampen en daar voelde ik mij absoluut niet goed bij”, legt Joske uit.

Familie

Vooral de druk van zijn familie viel hem zwaar. “Mijn familie rekent op mij om hen een beter leven te bezorgen. Het ging over geld, veel geld. Ik besef goed dat geld niet alle problemen in het leven kan oplossen, maar ik zou er mijn familie toch serieus mee kunnen helpen.”

“Mijn ouders zijn ook speciaal voor mij een paar keer drie maanden naar België gekomen om me te steunen en de eenzaamheid te doorbreken. Maar omdat ik in die periode voortdurend op afzondering of Europese reis was, zaten ze vaak alleen. Ze kwamen niet buiten: door het weer, de taal en de cultuur. Het is niet gemakkelijk als je thuiskomt en je je familie niet echt gelukkig aantreft… In Spanje zou het al anders zijn. Meer zoals in Colombia.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws