Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Izquierdo: “Moment waarop alles kantelde”

Izquierdo Moment waarop alles kantelde

Club Brugge verloor vrijdagavond in de slotminuten met 1-0 van KV Oostende door een doelpunt van Yassine El Ghanassy. Bij Blauw-Zwart zorgde José Izquierdo met zijn snedige acties geregeld voor gevaar, maar scoren lukte niet in de Versluys Arena.

De Colombiaanse sneltrein stak achteraf de hand in eigen boezem. “We hebben geprobeerd om de openingen en de ruimte te zoeken, maar het pakte vandaag jammer genoeg niet goed uit. We probeerden gewoon om dat ene moment dat we uiteindelijk toch gingen krijgen te verzilveren, maar dat is jammer genoeg niet gebeurd. Vandaag hebben we gewoon verloren door onze eigen fouten.”

Even voor affluiten bood de 24-jarige flankspeler de ingevallen Anthony Limbombe de 0-1 op een schoteltje aan, maar de goal viel aan de overkant. “De kans van Limbombe was inderdaad een moment waarop alles kantelde. Anthony probeerde die actie te maken op die fase, waarna we op die hoekschop als ploeg de concentratie verloren.”

“We wisten heel goed wat de kracht was van KV Oostende, namelijk de counter op een uittrap van de keeper. Dit soort doelpunten zouden we niet mogen tegen krijgen. Met nog anderhalve minuut te spelen, moesten we het veel matuurder uitspelen en gewoon tevreden zijn met het gelijkspel dat we toen in handen hadden. We verliezen nu, maar dat zal zeker geen sporen nalaten in de kleedkamer. We moeten gewoon verder werken en het vertrouwen behouden”, besluit Izquierdo op de officiële site.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws