Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Izquierdo legt uit waarom hij nu al in bloedvorm is: “Extra motivatie”

Alleen dan zie ik José Izquierdo nog vertrekken

De voorbije weken werden wat verstoord door transferperikelen, maar José Izquierdo stond er wel alweer van in het prille begin van het seizoen. Zowel in de Supercup tegen Standard als tegen KV Mechelen maakte de Colombiaan indruk met een knappe goal. Dat hij al zo snel weer in topvorm is, heeft verrassend genoeg juist met die transfergeruchten te maken.

“Ik wist al van de belangstelling voor ik naar Club terugkeerde. Zoiets bezorgt je nóg meer motivatie”, klinkt het in Het Laatste Nieuws. “Ik wilde absoluut fit zijn. En als er geen transfer van kwam, zou ik superfit zijn voor Club Brugge, mooi meegenomen.”

Vanaf september kan Izquierdo immers schitteren in de Champions League. “Als ik daar goed presteer, zullen de geïnteresseerde clubs volgend seizoen wel terugkeren. Met deze groep kunnen we opnieuw mooie dingen doen. Uitdagingen genoeg. Ik wil winnen, winnen, winnen… Bovendien kan ik nog verbeteren. En ik weet dat ik belangrijk kan zijn voor de ploeg als ik in vorm ben.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws