Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Ik zou al content zijn met een leven lang bij Club”

Deze Bruggelingen moeten KV Mechelen opzijzetten

Deze zomer werden een aantal sterkhouders van Club Brugge aan een transfer gelinkt, maar uiteindelijk is enkel Thomas Meunier vertrokken. Spelers als José Izquierdo of Björn Engels volgen binnen een jaar misschien in zijn voetsporen, terwijl anderen niet meteen aan een transfer denken.

Zo is bijvoorbeeld Laurens De Bock niet meteen van plan om te vertrekken bij Club. Dat zegt hij in een dubbelinterview met zijn maatje Tom De Sutter in Het Nieuwsblad. “Ik zou misschien ooit ook eens willen proeven van het buitenland. Maar Tom moest hier niets meer bewijzen. Ik wel”, vergelijkt hij hun situaties.

“Anderzijds zou ik al heel content zijn met een carrière zoals die van Olivier Deschacht. Een leven lang bij Club. Er is al over gesproken met Mannaert.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws