Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

HILARISCH! Exclusieve beelden van kleedkamerdiscussie bij Anderlecht

HILARISCH! Exclusieve beelden van kleedkamerdiscussie bij Anderlecht

RSC Anderlecht bevindt zich momenteel volop in een turbulente zomermercato. Paars-Wit versterkte zich onlangs met Genoa-verdediger Sebastian De Maio, maar die ziet een verlengd verblijf in het Astridpark niet langer zitten door een aanvaring met trainer René Weiler. 

Naar verluidt belde De Maio in het bijzijn van de spelersgroep naar zijn manager en stak hij niet onder stoelen of banken dat hij een nieuwe club zocht. Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck gaf vervolgens aan dat De Maio normaal gesproken op huurbasis naar Fiorentina trekt. Koren op de molen van PlaySports, die onderstaande hilarische video uit hun hoed toverden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws