Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Hij zal Izquierdo komende weken vervangen’

'Hij zal Izquierdo komende weken vervangen'

Dinsdagavond kon je op BlauwZwartFans al lezen dat José Izquierdo tijdens de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen Lokeren een scheurtje in de adductoren opliep. Daardoor zal de Colombiaanse sneltrein zo’n 4 à 5 weken buiten strijd zijn. Maar wie is nu de beste kandidaat om hem te vervangen?

Izquierdo kroonde zich zowel in de Supercup tegen Standard (2-1) als in de competitie tegen KV Mechelen (0-2) tot matchwinnaar. Zijn afwezigheid is zonder twijfel dan ook een serieuze streep door de rekening van Michel Preud’homme.

Volgens Het Laatste Nieuws is de kans groot dat Boli Bolingoli de geblesseerde Izquierdo komende weken zal vervangen. “In een ideale wereld is Felipe Gedoz de logische vervanger, maar de Braziliaan oogt na een moeizame voorbereiding nog altijd niet fit. Tenzij MPH Gedoz kan doen geloven dat dit een unieke kans is, lijkt de eerste optie daardoor Boli Bolingoli. Die viel tegen Lokeren goed in en kan MPH al sinds eind vorig seizoen bekoren”, klinkt het.

Nog twee andere opties

Naast Bolingoli en Gedoz is ook Nikola Storm een mogelijkheid. De 21-jarige Maldegemnaar liet zich tijdens de voorbereiding in positieve zin opmerken. Anthony Limbombe zou volgens diezelfde krant het minste kans maken om Izquierdo te vervangen.

“Limbombe werd deze zomer voor meer dan 2 miljoen euro gehaald bij NEC en zat tegen Lokeren zelfs niet in de kern. Hij heeft tijd nodig om zich de looplijnen van het 4-3-3-systeem eigen te maken.” Tenzij Club zijn systeem aanpast natuurlijk…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws