Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Hij is nooit helemaal de transfer van Preud’homme geweest”

Hij is nooit helemaal de transfer van Preud'homme geweest

Club Brugge verloor afgelopen vrijdag met 1-0 van KV Oostende na een laat doelpunt van Yassine El Ghanassy. Na afloop was er vooral veel kritiek op de Blauw-Zwarte voorlinie.

Jelle Vossen kreeg van Michel Preud’homme zijn kans tegen de Kustboys, maar slaagde er niet in om echt te overtuigen. Afgelopen seizoen zorgde de 27-jarige Limburger nochtans voor heel wat belangrijke doelpunten. Een basisplaats afdwingen lukte hem echter niet. Volgens Het Laatste Nieuws was Vossen – die op het einde van vorige zomer naar Jan Breydel gehaald werd – geen eerste keuze bij Club.

“Jelle Vossen is nooit helemaal de transfer van Michel Preud’homme geweest. Club was lang blijven hopen op Moussa Konaté van FC Sion, maar toen bleek dat dat dossier toch niet haalbaar was, ging Blauw-Zwart in extremis voor Vossen. Weliswaar met de goedkeuring van Preud’homme, maar de Limburger was dus eigenlijk geen eerste keus.”

“De 20 goals van Diaby, diens snelheid en diens grote aandeel in de titel sterkten Preud’homme alleen maar in zijn geloof in de Malinees. Niet onterecht natuurlijk, maar dat is voor Vossen maar een magere troost. Uiteindelijk is er voor Preud’homme dit seizoen weinig tot niets veranderd. Diaby blijft voor hem nog altijd de nummer één”, aldus de krant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws