Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Heuglijk nieuws voor Obbi Oulare

Heuglijk nieuws voor Obbi Oulare

Vorige zomer ruilde Obbi Oulare het shirt van Club Brugge voor dat van Watford. Veel plezier beleefde de ex-aanvaller van Blauw-Zwart echter nog niet aan zijn Premier League-avontuur. Zo verzamelde hij slechts 5 competitieminuten bij de eerste ploeg van The Hornets. Zulte Waregem rook zijn kans en haalde Oulare op huurbasis terug naar België. 

Bij Essevee mocht Oulare afgelopen zondag zijn eerste speelminuten vieren. In het met 1-0 gewonnen duel tegen Standard mocht hij even voor affluiten invallen voor Christophe Lepoint.

En Oulare heeft dezer dagen nog veel meer reden tot glimlachen. De 20-jarige spits werd woensdagavond namelijk vader van Naya Oulare. “Mama Zina en de baby stellen het wel en zijn gezond. Er zijn geen woorden om te beschrijven wat ik voel”, aldus Oulare via Instagram. Bij deze wil BlauwZwartFans Obbi en Zina van harte feliciteren met hun kleine wonder!

Naya Oulare is born. 17/08/2016 Mom & Baby did well & are healthy. No words to describe what I feel .. NAYA ❣

Een foto die is geplaatst door Obbi Oulare (@obbioulare) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws