Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Het afgekeurde doelpunt van Vossen onder de loep

Het afgekeurde doelpunt van Vossen onder de loep

Club Brugge was in de eerste helft heer en meester tegen Standard, maar het waren de Rouches die via Birama Touré op voorsprong kwamen. Blauw-Zwart probeerde wel, maar slaagde er na 45 minuten voetballen niet in om de 0 van het bord te vegen.

Toen Club de bal dan tóch eens voorbij Guillaume Hubert kreeg, werd het doelpunt van Jelle Vossen afgekeurd door scheidsrechter Bart Vertenten. De lijnrechter oordeelde hier dat de bal doorgekopt werd door Stefano Denswil en de Limburgse spits bijgevolg offside stond.

Doelpunt Touré

Afgekeurde doelpunt Vossen

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws