Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Herbeleef het eerste seizoen van Hans Vanaken bij Club Brugge

Herbeleef het eerste seizoen van Hans Vanaken bij Club Brugge

Hans Vanaken werd in de zomer van 2015 als dé kampioenenmaker naar Club Brugge gehaald. De 23-jarige middenvelder kende geen problemen met de grote druk bij Blauw-Zwart en loste de torenhoge verwachtingen in zijn eerste seizoen op Jan Breydel meteen in.

De ex-speler van Lommel United en Sporting Lokeren was dan ook een cruciale pion bij het binnenhalen van de veertiende landstitel. Vanaken was in voetbalseizoen 2015-2016 goed voor 11 goals en 13 assists. Onderstaand een mooi overzicht van een meer dan geslaagd seizoen.

Geïnteresseerd in video’s over Club Brugge? Abonneer je dan op dit YouTube-kanaal.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws