Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Help jij mee om Lior Refaelov een hart onder de riem te steken?

Help jij mee om Lior Refaelov een hart onder de riem te steken

Lior Refaelov streek in juni 2011 in Brugge neer en is sindsdien uitgegroeid tot een écht clubicoon. De Israëliër weigerde zelfs meermaals lucratieve buitenlandse aanbiedingen omdat hij het zo naar zijn zin heeft in Jan Breydel. Nu onze middenvelder langdurig geblesseerd is en hij zo een (groot) deel van de Champions League aan zich voorbij moet laten gaan, willen Blue Army en BlauwZwartFans hem graag een hart onder de riem steken.

Afgelopen zaterdag raakte bekend dat Refaelov zo’n 8 tot 10 weken aan de kant zal staan door een noodgedwongen operatie aan de pubis. De 30-jarige middenvelder hoopt tegen de vierde speeldag in de Champions League opnieuw fit te zijn.

In de tussentijd willen we Rafa graag met zoveel mogelijk Club-fans een spoedig herstel wensen. Het zal hem helpen om nóg sterker terug te keren! Hoe? Stuur hem een originele boodschap of foto via Instagram. Gebruik daarbij de hashtag #getwell8rafa. Des te creatiever, des te beter.

Onderstaand alvast 2 voorbeeldjes. Geen Instagram-account? Mail je creatie dan naar info@blauwzwartfans.be en wij zorgen dat hij in onderstaand lijstje én bij Refaelov terechtkomt.

Blue Army GetWell8Rafa

BlauwZwartFans GetWell8Rafa

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws