Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Grote lof voor Engels: “Zo zijn er niet veel in de Belgische competitie”

Engels reageert na nederlaag Preud'homme was héél kwaad

Club Brugge pakte vorig weekend een punt tegen Standard dankzij een doelpunt diep in de blessuretijd van Björn Engels. De verdediger was na de wedstrijd echter bijzonder hard voor zichzelf omwille van zijn rol bij de 0-1.

En dat kon analist Wim De Coninck wel smaken. “Een mooi moment vond ik de zelfkritiek achteraf van Björn Engels die zich ‘als een miniem’ liet ringeloren bij de eerste goal. Zijn goal in de slotfase was top, maar zoiets over jezelf zeggen: zo zijn er niet veel in de Belgische competitie”, zegt hij in Sport/Voetbalmagazine.

Over Ludovic Butelle is De Coninck minder positief. “Het foutje van Butelle: we hebben er snel een grote van gemaakt, maar nu zie je dat hij ook wat aan het twijfelen slaat. Ik dacht, na Mechelen: Club heeft een stap gezet. Maar nu is de tussenbalans dat de progressie van Gent nog niet te zien is bij Club.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws