Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gent-speler daagt Club-fans uit: “Aan hen om creatief te zijn”

Gent-speler daagt Club-fans uit Aan hen om creatief te zijn

Op speeldag 9 neemt Club Brugge het in eigen huis op tegen AA Gent. Voor Jacob Rinne, de nieuwe doelman van de Buffalo’s, meteen de eerste verplaatsing naar Jan Breydel. Al heeft de opvolger van de naar Newcastle United vertrokken Matz Sels allesbehalve schrik van het Blauw-Zwarte legioen.

“Een heel stadion dat me uitfluit: héérlijk. I like it”, vertelt Rinne aan Het Laatste Nieuws. “Ik geniet ervan als ik supporters hoor schreeuwen dat ze mijn moeder… (biep)”, lacht hij. “Soms draai ik me zelfs om en lach ik eens naar hen. Bepaalde fans vinden dat fantastisch. Ze zien mij lachen, waarop ze zelf beginnen te lachen met hun vrienden die aan het zingen zijn – plots zitten ze in mijn kamp. Fantastisch, toch?”

Rinne kijkt dan ook reikhalzend uit naar de uitmatchen tegen Club Brugge en Standard, die in België gezien worden als de twee meest intimiderende. “Ze roepen maar. Aan hen om creatief te zijn. Het enige probleem is dat ik hier in België niets begrijp van wat ze scanderen. In Charleroi hoorde ik een paar Franse woorden, maar vraag me niet welke”, besluit de Zweed.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws