Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Geen ticket voor uitmatch tegen KVO? Dat losten deze Club-fans inventief op!

Geen ticket voor uitmatch tegen KVO Dat losten deze Club-fans inventief op!

Club Brugge beschikt al jaren over de grootste aanhang van het land. Keerzijde van de medaille is dat de vraag naar tickets veel groter is dan het aanbod. Zeker in uitwedstrijden is het niet altijd evident om de match in het Blauw-Zwarte uitvak bij te wonen.

Dat was in KV Oostende niet anders. De vernieuwde Versluys Arena – de opvolger van het Albertparkstadion – was helemaal volgelopen voor het duel tegen de landskampioen. Bovendien was het ook niet mogelijk om zoals vorig jaar op Schiervelde een plaatsje te bemachtigen tussen de KVO-aanhang.

Heel wat Club-fans slaagden er uiteindelijk dan ook niet in om een ticket te scoren, met alle creatieve gevolgen van dien. Jammer genoeg niet met het gewenste resultaat, aangezien Michel Preud’homme en zijn manschappen met 1-0 onderuit gingen na een laat doelpunt van Yassine El Ghanassy.

Club-fans zonder ticket in Versluys Arena

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws