Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Franse jeugdinternational genoemd als nieuwe doelman Club Brugge’

'Franse jeugdinternational genoemd als nieuwe doelman Club Brugge'

Club Brugge is met het oog op de Champions League nog steeds op zoek naar een vervanger voor de onervaren Jens Teunckens. Blauw-Zwart polste bij Wouter Biebauw en Guillaume Hubert, maar beide heren komen niet naar Jan Breydel. De eerste trok naar Roeselare, de tweede lijkt bij Standard te blijven. Intussen is er echter een nieuwe naam opgedoken.

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde L’Equipe heeft Club zijn zinnen gezet op Paul Bernardoni. De 19-jarige doelman komt momenteel uit voor Girondins Bordeaux, maar heeft in de Ligue 1 geen uitzicht op speelkansen door de aanwezigheid van Cédric Carrasso en Jérôme Prior.

De Franse eersteklasser wil Bernardoni dan ook graag voor een jaar uitlenen. Zowel Blauw-Zwart, Nîmes als Sochaux hebben interesse in de Franse jeugdinternational. De jonge goalie zou bij Club de concurrentie moeten aangaan met Sébastien Bruzzese.

Maak kennis met Paul Bernardoni

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws