Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels ziet lichtpuntje na nederlaag: “Hij kan veel bijbrengen”

Engels ziet klein lichtpuntje na nederlaag: "Hij kan veel bijbrengen"

Club Brugge ging zaterdagavond met 2-1 onderuit tegen KV Kortrijk. Achteraf schoot Michel Preud’homme met scherp richting zijn manschappen. Bjorn Engels toont begrip voor de harde woorden van zijn coach.

“Het is moeilijk te verklaren waar het misliep in de beginfase. Ik denk dat we gewoon niet scherp genoeg begonnen”, opent de centrale verdediger. “De eerste goal was een hoekschop en de tweede een lange bal. Even een black-out en dan weet je dat het hier slecht kan aflopen.”

In de tweede helft kwam Club beter voor de dag. “De invallers (Jelle Vossen en Felipe Gedoz, nvdr) vielen goed in en brachten dreiging. Jelle viel vorige wedstrijd (tegen Lokeren, nvdr) ook goed in en kan veel bijbrengen”, looft Engels zijn ploegmaat op de officiële website.

Zij moeten het bewijzen

Hoe dan ook was de prestatie van Blauw-Zwart in het Guldensporenstadion ver onder de verwachtingen. Engels is dan ook niet te beroerd om de hand in eigen boezem te steken. “We mogen het uitvallen van Izquierdo niet als excuus gebruiken. We waren gewoon te slordig.”

“Bovendien zijn we met genoeg jongens om zijn afwezigheid op te vangen. We kennen Joske’s kwaliteiten, maar met jongens als Limbombe, Storm en Boli moeten we dat kunnen opvangen. Zij moeten het nu bewijzen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws