Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels vertelt honderduit over transferperikelen: “Dat zou echt dom zijn”

Engels vertelt honderduit over transferperikelen Dat zou echt dom zijn

Bjorn Engels groeide in geen tijd uit tot dé rots in de branding van de Blauw-Zwarte defensie. En ondanks alle interesse in de 21-jarige centrale verdediger, blijft hij er zelf heel rustig onder. Want Bjorn… is een man met een duidelijk plan!

Engels gaf eerder aan dat een transfer voor hem een optie blijft tot 31 augustus. Hij stak zijn liefde voor de Premier League daarbij nooit onder stoelen of banken. Toen Arsenal naar verluidt aanklopte, zal het dan ook wel even gekriebeld hebben bij de jonge verdediger. “Arsenal is van kindsbeen af mijn droomclub. Maar ik moet ook aan mijn carrière denken”, vertelt Engels aan HLN.

“Stel dat ik nu naar Arsenal trek, dan weet ik goed genoeg dat ik er nooit zal spelen. Er zijn genoeg voorbeelden van spelers die eerst uitgeleend worden aan een derdeklasser en vervolgens aan een tweedeklasser of zo. Ideaal is dat niet. Het is wel mijn droom om ooit in de Premier League te spelen, maar als ik me elke week bij een middenmoter, of iets lager, kan bewijzen, kan ik ook later die stap nog zetten.”

“Nu rechtstreeks naar Arsenal gaan, zou echt dom zijn. Ook al omdat ik pas 22 word in september. Ik heb dus nog alle tijd. Ik ben geen Timmy Simons die straks 40 wordt”, lacht Engels. “Ik heb mijn eigen planning. En ik zal samen met mijn management zelf wel bepalen welke ploeg voor mij de meest ideale is. Dat is míjn keuze. Op dit moment ben ik honderd procent met mijn hoofd bij Club. Zolang ik hier zit, zal dat ook zo zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws