Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels reageert geheimzinnig (maar toch veelzeggend) op transfergeruchten

Engels reageert na eerste speelminuten Daar wil ik niet te veel over zeggen

Club Brugge heeft zijn eerste wedstrijd van voetbalseizoen 2016-2017 met 1-0 gewonnen van Sporting Lokeren. Lior Refaelov tekende met een strafschopdoelpunt voor het enige doelpunt van de match.

“Het was geen al te beste wedstrijd van ons”, vertelt Engels. “De drie punten zijn het belangrijkste vandaag, zeker na die nederlaag in Oostende. Lokeren zette af en toe wel wat druk, maar dat mag geen excuus zijn voor onze mindere wedstrijd. Die 1-0 tussenstand bleef een risico, maar ik ben blij dat we onze voorsprong konden vasthouden.”

Engels had het ook nog even over zijn eigen prestatie. “Ik ben blij dat ik opnieuw minuten kan pakken. Hopelijk gaat het nu zo verder. Of ik tevreden ben met mijn wedstrijd? Mijn match was oké, niet meer dan dat.”

Tot slot kwam de Brugse verdediger nog even terug op de transfergeruchten rond hem. In de pers was namelijk verschenen dat Engels bewust nog niet gebracht werd, om hem zo uit de schijnwerpers van geïnteresseerde ploegen te houden.

“Of ik effectief ongeduldig was? Ik ga daar niet te veel over zeggen, maar nu gewoon genieten van de overwinning.” Bij PlaySports reageerden ze gevat: “Dus toch een beetje ongeduldig?” Engels antwoordde met een veelzeggende glimlach.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws