Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels: “Michel Preud’homme was héél kwaad… En terecht!”

Engels reageert na nederlaag Preud'homme was héél kwaad

Club Brugge heeft na amper vier speeldagen al twee nederlagen op de teller staan. In het Guldensporenstadion begon Blauw-Zwart rampzalig en keek het al snel tegen een 2-0 achterstand aan door twee doelpunten van Idriss Saadi. Hans Vanaken kon vrij snel milderen tot 2-1, maar verder dan dat geraakte Club niet. Bjorn Engels reageert.

“We waren op voorhand gewaarschuwd voor deze moeilijke verplaatsing, maar blijkbaar waren we niet klaar. We startten heel heel slecht en dan weet je dat het snel kan gaan”, opent Engels bij Sporza Radio. “Het was dan direct 2 keer prijs bij Kortrijk en dan wordt het hier heel moeilijk om dat nog recht te zetten.”

In de tweede helft kwam Club beter voor de dag, maar het zat Blauw-Zwart niet mee in de afwerking. “We konden al bij al nog snel tegenscoren, maar het is jammer dat die 2-2 niet wilde vallen. Anders gaan we er nog over volgens mij.”

De organisatie van KV Kortrijk stond op punt, maar dat excuus vond Engels te gemakkelijk. “Daar lag het vandaag niet aan, we moeten de hand in eigen boezem steken. We waren veel te slordig. Of Michel kwaad was tijdens de rust? Ja, héél kwaad en terecht. Het zou wel eens een lange trainingsweek kunnen worden, want we hebben zondag pas de kans om dit recht te zetten.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws