Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels heeft verzoek voor Club-fans: “Zou de spelers een kick geven”

Engels heeft verzoek voor Club-fans Zou de spelers een kick geven

Bjorn Engels heeft het nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij een grote fan is van de Premier League. Vooral Arsenal kan de 21-jarige centrale verdediger bekoren. De Engelse supportersliederen vallen eveneens in de smaak en wat dat betreft heeft de Brugse verdediger een verzoek voor de Blauw-Zwarte aanhang.

Mathew Ryan verliet Club Brugge vorige zomer voor Valencia, maar het lied dat de Club-fans voor hem zongen, is Engels nog altijd niet vergeten. “Dat lied vond ik echt goed”, vertelt Engels aan FCB Support. De song ging als volgt: And here’s to you Mathew Ry-y-an, Bruges loves you more than you will know. Whoo-oh oh ooh!

“Wat ik wel jammer vind, is met You’ll Never Walk Alone“, gaat Engels verder. “Op dat moment zouden we het veld moeten opkomen. Nu staan we bij momenten nog in de kleedkamer. Of zijn we zelfs nog maar op weg naar de spelerstunnel. En dan zie je bij de supporters dat niet iedereen meedoet. Tegen Manchester United thuis was dat wel vollenbak. Al was het maar om die mannen te kloten, omdat dat een Liverpool-liedje is. Dat geeft meteen een kick voor de spelers. Mochten we dat opnieuw kunnen aanwakkeren zodat iedereen meedoet, dat zou echt top zijn.”

Bij deze wil BlauwZwartFans alle supporters dan ook oproepen om You’ll Never Walk Alone – ongeacht of de spelers al op het veld staan – uit volle borst mee te zingen. Het geeft de spelers een kick en zorgt ongetwijfeld voor nog meer kippenvelmomenten in Jan Breydel. Engels beloofde alvast dat hij bij zijn volgende doelpunt speciaal voor de Club-aanhang zal uitpakken met de grappige Daniel Sturridge-viering.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws