Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels doet Club-fans belofte over hilarische doelpuntenviering: “Afgesproken!”

Engels doet Club-fans belofte over hilarische doelpuntenviering Afgesproken!

Dag op dag drie jaar geleden vierde Bjorn Engels zijn debuut bij Club Brugge met een doelpunt tegen KV Oostende. Op 15 mei 2016 werd een grote droom van de 21-jarige centrale verdediger werkelijkheid: kampioen worden met Blauw-Zwart, de ploeg waar hij al zijn hele leven voor supportert. En dat tegen aartsrivaal Anderlecht! 

In een gesprek met de mannen van FCB Support vertelt Engels honderduit over onder meer zijn debuut, supportersgezangen, de titelviering en de spelersverwelkoming voor de wedstrijd tegen Anderlecht. Vervolgens wordt de Brugse verdediger uitgedaagd om een bijzonder doelpunt na te bootsen met zijn eigen FIFA-mannetje.

Als zijn eerste doelpuntenviering van tegen KVO opgerakeld wordt, vragen Thijs en Karel of Engels het niet ziet zitten om bij zijn volgende goal uit te pakken met een speciale viering. “Een knipoog naar de supporters als het ware”, legt Thijs uit.

Engels is meteen te vinden voor het idee en komt zelf met een voorstel. “Ik heb er al met mijn vriendin over gebabbeld om eens een keer iets onnozel te doen. Ik had gedacht aan de viering van Daniel Sturridge, dat dansje. Dat zou ik wel eens durven doen.” Dat en nog veel meer leuks kan je bekijken in onderstaande video.

FIFA met Bjorn Engels

Het debuut en doelpunt van Bjorn Engels

Volg FCB Support op:

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws