Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Speciaal einde in transfersoap Nicolas Castillo’

'Einde in transfersoap Nicolas Castillo'

Na mislukte uitleenbeurten aan Mainz 05 en Frosinone Calcio vond Nicolas Castillo zijn beste vorm terug bij ex-ploeg Universidad Católica. Daar vond de 23-jarige aanvaller met 11 goals vlot de weg naar doel en was hij erg belangrijk in het binnenhalen van de titel. Bovendien zag hij zijn sterke prestaties beloond worden met een selectie bij Chili en mocht Castillo ook daar vieren met de eindoverwinning in de Copa América.

Desondanks liet Vincent Mannaert eerder al optekenen dat de Chileense aanvaller geen toekomst meer heeft bij Blauw-Zwart. Vervolgens werd Castillo gelinkt aan onder meer Sevilla, Atalanta, Santos en Cruz Azul. Laatstgenoemde club leek hem uiteindelijk binnen te halen, maar de Brugse spits en zijn entourage besloten plots om hun zinnen op een terugkeer naar Europa te zetten.

Intussen ziet het ernaar uit dat Castillo gewoon op huurbasis bij Universidad Católica actief zal blijven. Dat melden diverse Chileense bronnen. Het zou hierbij gaan om een enigszins speciale uitleenbeurt van één jaar, waarbij Club Brugge de mogelijkheid heeft om Castillo – mits er interesse in hem is – in december alsnog te verkopen. Universidad Católica heeft hoe dan ook de financiële middelen niet om hem definitief aan te trekken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws