Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Droomtransfer op komst voor Engels? ‘Bod van 16 miljoen euro’

Droomtransfer voor Engels op komst 'Bod van 16 miljoen euro'

Club Brugge moet er vanaf vandaag nog exact één maand in slagen om zijn sterkhouders in Jan Breydel te houden. Dat belooft echter geen gemakkelijke klus te worden, aangezien heel wat buitenlandse clubs azen op basisspelers van Blauw-Zwart.

Bjorn Engels zou in de belangstelling staan van zowel Borussia Dortmund als Arsenal. Dat melden Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad. Vooral The Gunners zouden daarbij concreet zijn. Arsène Wenger & co versterkten zich tijdens de huidige zomermercato al met Bolton-verdediger Rob Holding, maar zagen Per Mertesacker uitvallen met een langdurige knieblessure.

Arsenal hengelde eerder al naar de diensten van Engels, maar zou volgens Engelse media intussen een bod van zo’n 16 miljoen euro neergelegd hebben bij Blauw-Zwart. Club eist echter minstens 20 miljoen euro voor zijn talentvolle 21-jarige centrale verdediger.

Lombaerts en Peres

Hoewel Arsenal de favoriete buitenlandse club is van Engels, hoeft dat niet per se te betekenen dat hij Club verlaat. Eerder gaf hij immers al aan dat hij een Premier League-club buiten de top 8 verkiest, om zo geen stappen over te slaan in zijn ontwikkeling.

Bovendien verlengde Engels zijn contract twee weken geleden nog tot 2020. De speler zelf zou nog niets vernomen hebben van de interesse van Arsenal. Ook Nicolas Lombaerts (Zenit) en Bruno Peres (Torino) staan op het verlanglijstje van de Engelse vicekampioen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws