Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Drie spelers genoemd als vervanger voor Refaelov’

'Drie spelers genoemd als vervanger voor Refaelov'

Lior Refaelov stond afgelopen seizoen maar liefst 18 wedstrijden aan de kant door allerlei blessures. En ook dit jaar staat de creatieve middenvelder van Club Brugge al zeker zo’n 8 tot 10 weken aan de kant door een operatie aan de pubis. Preud’homme denkt eraan om hem te vervangen.

Het Brugse bestuur hinkt een beetje op twee gedachten. Enerzijds willen ze de wens van hun succescoach wel inwilligen, anderzijds dreigen er straks serieus wat spelers uit de boot te vallen als iedereen weer fit is.

Volgens HLN zijn er drie namen die Refaelov mogelijk kunnen vervangen. Het gaat om de 23-jarige Emiliano Rigoni (Independiente), Joris Kayembe (FC Porto), en Mehdi Carcela (Benfica).

Bij alle 3 de spelers is er wel een ‘minpunt’. Rigoni is met zijn 3,5 miljoen euro een dure vogel, Kayembe lijkt enkel open te staan voor een uitleenbeurt en Carcela geeft de voorkeur aan de Ligue 1 of Bundesliga boven een terugkeer naar de Jupiler Pro League.

Emiliano Rigoni (23) – Independiente

Joris Kayembe (22) – FC Porto

Mehdi Carcela (27) – SL Benfica

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws