Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dramatisch nieuws voor Club Brugge: sterkhouder minstens twee maanden out

Dramatisch nieuws voor Club Brugge sterkhouder minstens twee maanden out

Club Brugge heeft na amper vier speeldagen in het nieuwe voetbalseizoen al twee nederlagen op de teller staan. Zo geraakten de manschappen van Michel Preud’homme niet verder dan een 2-1 nederlaag tegen KV Kortrijk. En daar stopt het slechte nieuws op deze zaterdagavond niet…

Lior Refaelov stond in het Guldensporenstadion gewoon in de basis, maar presteerde onder zijn normale niveau. Achteraf gezien niet zo verwonderlijk, aangezien de Israëliër met pijn stond te voetballen.

Er werd lang over getwijfeld, maar intussen is beslist dat Refaelov maandag dan toch onder het mes zal gaan. “Lior kan momenteel niet altijd pijnvrij spelen”, legt dokter Dalewyn op de officiële site uit. “We hebben ervaring met deze blessure en andere spelers uit de kern konden via een individueel programma hiervan volledig herstellen zonder operatie.”

Lange revalidatie

“Lior volgde ditzelfde programma, helaas niet met hetzelfde effect. Het was een optie om hem te laten doorspelen, zoals hij de voorbije 4 wedstrijden ook deed, maar we opteren voor een operatie om Lior volledig pijnvrij op z’n beste niveau te krijgen en te houden voor de rest van het seizoen.”

Onze 30-jarige middenvelder zal zo’n 8 tot 10 weken out zijn en moet in het slechtste geval de Champions League-groepsfase aan zich voorbij laten gaan. BlauwZwartFans wenst Lior een spoedig herstel toe!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws