Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

D’Hooghe verklaart waarom hij een moeilijk seizoen verwacht voor Club Brugge

D'Hooghe verklaart waarom hij een moeilijk seizoen verwacht voor Club Brugge

Club Brugge krijgt straks voor het eerst sinds 2005 opnieuw een plaatsje in de Champions League-groepsfase. Michel D’Hooghe, toenmalig voorzitter van Blauw-Zwart, schept zijn verwachtingen.

“Vooreerst verwacht ik een moeilijk seizoen. Misschien niet zozeer in de Champions League, maar vooral in de competitie”, opent D’Hooghe. “Het jaar na de zó langverwachte titel… dat wordt psychologisch niet eenvoudig. Gelúkkig kon men Preud’homme behouden: met een nieuwe trainer was het allemaal nog zoveel lastiger geweest.”

“Of de ‘ballekes’ straks warm gemaakt zijn tijdens de loting? Flauwekul! Allemaal indianenverhalen. Ge weet hoe dat gaat. Maar die loting wordt wél cruciaal voor Club Brugge”, gaat onze gewezen voorzitter verder.

Tot slot laat D’Hooghe zich uit over de blessures van José Izquierdo en Lior Refaelov. “Er valt een hele brok creativiteit weg. Ik lees nu dat Izquierdo mogelijk vroeger fit zal zijn. Ik heb daar geen zicht op, maar ik denk, zonder dat ik zoiets zélf intern ga opwerpen, dat we toch moeten overwegen om nog iets creatiefs aan te trekken, met het oog op de Champions League.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws