Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Sutter over Club-speler: “Nooit begrepen dat hij niet in EK-selectie zat”

OFFICIEEL De Sutter trekt naar Sporting Lokeren

Zondag keert Tom De Sutter een jaar na zijn vertrek bij Club Brugge opnieuw terug naar het Jan Breydelstadion, om er met Lokeren Blauw-Zwart partij te geven. Het wordt dus een speciale partij voor de spits, maar ook voor enkele van zijn ex-ploegmaats.

Zo zal De Sutter wellicht ook enkele keren zijn goede maatje Laurens De Bock tegenkomen. Hij vindt dat de linksachter een plaats in de kern van de Rode Duivels verdient. “Ik heb het al veel mensen gezegd: ik heb nooit begrepen dat De Bock niet in de selectie zat voor het EK.”

“Hij stond op de reservelijst en plots werd Kabasele opgeroepen. Terwijl Laurens misschien linksachter is, maar evengoed centraal kan spelen”, stelt De Sutter in Het Nieuwsblad. Ook De Bock zelf had stiekem op een selectie gehoopt. “Ik was ontgoocheld, maar zat er niet te lang mee. Maar de volgende keer wil er wel bij zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws