Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Sutter looft Club-speler: “Hij is voor mij een voorbeeld!”

De Sutter looft Club-speler Hij is voor mij een voorbeeld!

Vanavond keert Tom De Sutter met Sporting Lokeren terug naar Jan Breydel. De 31-jarige aanvaller speelde 66 matchen voor Club Brugge en vond daarin 23 keer de weg naar doel. Straks hoopt hij echter tégen Blauw-Zwart de weg naar doel te vinden.

“Ik kijk er wel naar uit, op Club zie ik weer veel bekenden”, blikt De Sutter vooruit in Het Nieuwsblad. “Wat als ik scoor? Dan zal ik juichen, ja. Waarom niet? Ik speel nu bij Lokeren. Ik wil bij Lokeren vooral respect krijgen voor de manier waarop ik train. Timmy Simons, hij is voor mij een voorbeeld! Timmy is daarenboven ook nog eens een leiderstype, ik ben gewoon graag in de groep.”

Tot slot kwam De Sutter – die afgelopen seizoen bij Bursaspor vertoefde – nog eens terug op de kampioenenmatch van Club tegen Anderlecht. “Ik heb die match in Turkije thuis met het vrouwke en een Turkse ploegmaat live gevolgd. Het was dubbel. Enerzijds ging het door mijn hoofd: Fuck, ik ben er niet. Anderzijds was ik supercontent voor die mannen”, besluit de spits van Lokeren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws