Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Sutter blikt al grappend vooruit op match tegen Club Brugge

De Sutter blikt al grappend vooruit op match tegen Club Brugge

Komende zondag wil Club Brugge een vervolg breien aan zijn sterke thuisreputatie van vorig seizoen. Tegenstander van dienst: Sporting Lokeren, die ongetwijfeld met ex-speler Tom De Sutter in de spits zullen aantreden.

Club Brugge en Sporting Lokeren tellen na twee speeldagen beiden 3 punten. Blauw-Zwart won op de openingsspeeldag van KV Mechelen (0-2), maar ging onderuit tegen KV Oostende (1-0). Georges Leekens en de zijnen verloren hun eerste wedstrijd bij STVV (1-0), maar klopten Westerlo (3-0).

De Sutter zorgde afgelopen zondag tegen De Kemphanen voor het openingsdoelpunt. Daarna lokte hij een strafschop uit, omgezet door Mijat Marić. De 31-jarige spits kijkt dan ook met vertrouwen vooruit naar zijn terugkeer naar Jan Breydel.

“Of de volgende wedstrijd in mijn agenda genoteerd staat? Geen idee, tegen wie spelen we?”, lacht De Sutter. “Nee, het is wel leuk om terug te keren naar Brugge. We gaan proberen een goed resultaat neer te zetten, al zal dat niet makkelijk worden.”

Na 67 minuten werd De Sutter naar de kant gehaald voor Mario Tičinović, maar dat had naar eigen zeggen niets met een blessure te maken. “Ik heb maar de helft van de voorbereiding meegemaakt en ik voelde al vrij snel vermoeide benen. ‘t Was niet dat ik er helemaal door zat, maar het was toch beter om uit voorzorg gewisseld te worden om zo blessures te voorkomen”, aldus De Sutter tegenover Arthe TV.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws