Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en Standard

De 11 namen bij Club Brugge en Standard

Zondagnamiddag wil Club Brugge na de nederlaag tegen KV Kortrijk opnieuw aanknopen met een driepunter. Standard en mogelijk ook trainer Yannick Ferrera moeten daarvoor het kind van de rekening worden. Vorig seizoen werd het maar liefst 7-1.

“Dit is geen aangename situatie voor Ferrera, maar ik vind dat hij er heel goed mee omgaat”, blikt Michel Preud’homme vooruit op het duel tegen de Rouches. “Als jonge trainer blijft hij toch rustig en gefocust. Als Standard iets (ontslag Ferrera, nvdr) beslist? Dan heb ik daar niets mee te maken.”

Preud’homme kan tegen Standard geen beroep doen op geblesseerden José Izquierdo, Lior Refaelov en Boli Bolingoli. Ricardo van Rhijn maakt zijn debuut bij Blauw-Zwart. De van Villarreal overgekomen Tomas Pina zit voor het eerst in de selectie en kan straks zijn debuut maken. Onderstaand de opstellingen van beide ploegen.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling Standard

Hubert – Goreux, Scholz, Laifis, Fiore – Enoh, Trebel, Toure – Dossevi, Mmaee en Dompé

Bankzitters: Vits, Raman, Mbenza, Fai, Edmilson, Andrade en Deom

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws