Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en Lokeren

De 11 namen bij Club Brugge en Lokeren

Om 18u is het Jan Breydelstadion het decor voor de eerste thuiswedstrijd van Club Brugge in voetbalseizoen 2016-2017. Sporting Lokeren is de tegenstander van dienst. Onderstaand de opstellingen van beide ploegen.

Club Brugge wil na de 1-0-nederlaag tegen KV Oostende opnieuw uitpakken met een driepunter. Lokeren wil dan weer op zijn positieve elan van tegen Westerlo doorgaan. Georges Leekens & co wonnen afgelopen weekend immers met 3-0 van Westerlo.

Michel Preud’homme kan tegen Lokeren over een nagenoeg volledig fitte kern beschikken. Enkel Thomas Pina, Brandon Mechele, Nikola Storm en Jens Teunckens zijn er niet bij. Lior Refaelov is na een blessure aan de quadriceps opnieuw inzetbaar.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge - Lokeren

Opstelling Lokeren

Verhulst – Galitsios, Ingason, Maric, Skulason – Overmeire (c), Ninaj, Bolbat – Jambor, De Sutter en Coelho

Bankzitters bij Lokeren: Copa, Patosi, Terki, Ticinovic, Rassoul, Miric en Enoh

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws