Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dan toch nog versterking voor Club Brugge? “We hebben nog een paar dagen”

Dan toch nog versterking voor Club Brugge MPH reageert

Na de 2-1-nederlaag tegen KV Kortrijk was Michel Preud’homme bijzonder hard voor zijn manschappen. Hij had het over een onaanvaardbare klote mentaliteit van zijn spelers, waarbij de opgebouwde krediet van vorig seizoen nu al op is. En door de langdurige blessures van José Izquierdo en Lior Refaelov wil de Brugse coach zijn ploeg mogelijk nog versterken.

Het transferhuiswerk van Club Brugge leek met de komst van Tomas Pina, Ricardo van Rhijn en Anthony Limbombe helemaal klaar. Alleen een vervanger voor de onervaren Jens Teunckens staat nog op het lijstje, maar die komt er alleen als hij een beter alternatief vormt dan de jonge doelman.

De operatie van Refaelov kan er echter voor zorgen dat Club zich ook op andere posities nog versterkt. “We hebben nog een paar dagen om iets te doen op de transfermarkt. Maar het is niet simpel. Izquierdo komt over een aantal weken sowieso terug, hé”, legt MPH uit.

“We mogen ook niet te veel spelers hebben. Ik kan me momenteel nog niet uitspreken over mogelijke transferactiviteit. Ik zal eerst en vooral een goed gesprek hebben met het bestuur. Hetgeen we beslissen, zullen we dan communiceren”, citeert Voetbalkrant Preud’homme.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws