Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Daarom nam Club Brugge de juiste beslissing bij blessurebehandeling Refaelov

Daarom nam Club Brugge de juiste beslissing bij blessurebehandeling Refaelov

Lior Refaelov sukkelt al van vorig seizoen met een vervelende liesblessure. Club Brugge en de speler zelf hoopten dat de kwetsuur zonder operatie zou genezen, maar dat lukte jammer genoeg niet. Zaterdagavond raakte immers bekend dat Refaelov alsnog onder het mes moet en zo’n 8 tot 10 weken out is.

Op de officiële site klonk de uitleg van dokter Dalewyn als volgt: “We hebben ervaring met deze blessure. Andere spelers uit de kern konden via een individueel programma volledig herstellen zonder operatie.”

“Lior volgde ditzelfde programma, helaas niet met hetzelfde effect. Het was een optie om hem te laten doorspelen, maar we opteren voor een operatie om hem volledig pijnvrij op zijn beste niveau te krijgen en te houden voor de rest van het seizoen”, aldus Dalewyn.

Een juiste keuze, zo oordeelt sportdokter Chris Goossens in Het Nieuwsblad. “De keuze van Club Brugge valt zeer te verdedigen. In negen van de tien gevallen heelt een dergelijke blessure zonder operatie.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws