Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Daar is ze dan! De eerste foto van Alixe Vossen

Daar is ze dan! De eerste foto van Alixe Vossen

Op donderdag 11 augustus werd Alixe Vossen geboren. Tot dusver kregen we de spruit van onze Brugse goalgetter nog niet te zien, maar intussen heeft Audry – de vrouw van Jelle Vossen – een eerste plaatje de wereld ingestuurd. “Bedankt voor al de lieve wensen”, klinkt het.

BlauwZwartFans wil de kersverse ouders nogmaals van harte proficiat wensen. Hopelijk kunnen jullie met volle teugen genieten van jullie kleine wonder. Wij zijn er alvast van overtuigd dat papa Jelle snel een eerste keer gaat scoren voor Alixe!

Alixe Vossen - dochter van Jelle Vossen en Audry Delvaux

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws