Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Coopman meteen belangrijk voor Zulte Waregem

Coopman meteen belangrijk voor Zulte Waregem

Midden juni verlengde Sander Coopman zijn contract bij Club Brugge tot 2019 en raakte bekend dat hij uitgeleend zou worden aan Zulte Waregem. Intussen heeft de 21-jarige middenvelder zijn eerste assist bij Essevee al beet.

Coopman kreeg – net zoals vorige week tegen Eupen – ongeveer een kwartier van trainer Francky Dury om zijn kunnen te tonen. De huurling van Club Brugge bedankte even voor affluiten met een assist op Onur Kaya, die de 2-0 eindstand tegen de touwen kopte.

Het eerste doelpunt had overigens ook een Blauw-Zwart tintje, toen ex-speler Davy De fauw Christophe Lepoint de 1-0 aanbood. Zulte Waregem pakte tegen Eupen en Waasland-Beveren 6 op 6 en slikte nog geen tegendoelpunt.

Assist Sander Coopman op Onur Kaya

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws